Næstved og Omegn

Foreningen dækker kommunerne:

- Næstved, Ringsted, Faxe & Stevns

Mathias Stockfleth Petersen

Formand

Bestyrelsesmedlemmer

Helene Brix Petersen

Næstformand

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Mød Pia Kjærsgaard til foreningernes dag i rådmandshaven 😁 Kom endelig forbi til en god snak med Pia eller en af vores lokale kandidater til Kommunalvalget. Vi glæder os til at se jer 😁 ... Se mereSe mindre

NU OPHÆVER DF BORGFREDEN
Med udsigt til en rigsretssag mod Inger Støjberg har DF her til eftermiddag valgt at opsige den uformelle aftale, der eksisterer mellem Folketingets partier om, at medlemmer kan være fraværende ved afstemninger.
Det er en uformel aftale, vi partier har, der kaldes clearing.
Det duer ikke her. Dén dag, hvor en evt. rigsretsag behandles i Folketinget, skal ALLE MFere stemme!
Fårene skal skilles fra bukkene!
Vi kan ikke have, at nogle folketingsmedlemmer dukker sig og bliver hjemme. Fordi de ikke vil stå ved, hvad de stemmer.
Vi skal simpelthen vide, hvem der er FOR og hvem der er IMOD den skændige farce mod Inger Støjberg.
Vores 16 medlemmer stemmer selvfølgelig alle imod!
🇩🇰
Hvad gør de andre partier?
... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Ordning til at tage børn fra biologiske forældre ved brutale og ulovlige metoder i Hillerød kommune ! Mette Frederiksen - Danmark statsminister som kender sagen fra sidste år og forsætter at samarbejde og støtte kriminalitet !! Kirsten Jensen -Borgmester Hillerød kommune - Dækker og deltager i en ordning for fjernelse af børn i Hillerød kommuner! Maja Frederiksen - direktøren for familieafdelingen i Hillerød kommune ! - En kriminel, hvor hun ser efter økonomisk interesse i at placere børn i plejefamilier! Ulla Poulsen - familie rådgiver i Hillerød kommune - falske anmeldelse på mig en dag efter gik jeg på ferie med tilladelse fra familieredshuset ! Socialminister - tage navn lidt senere på nettet !! - Ulovlig anmodning om udlevering til Danmark uden domstolsafgørelse! Hillerød politi - tage jer ud på nettet ! Ulovlig dom uden domstolsafgørelse! Hillerød retten - Kristian Jensen ! Skjulte beviser! Når jeg har sendt dig beviserne, du hr. Dommer, returnere til mig via e-mail, så du ikke kan acceptere det før retssagen! Ingen spørger dig, om du accepterer eller ej, dokumenterne siger ikke dig! Dokumenterne beskyldte mig for uskyld! Esben Skjernov - forsvare advokat i Hillerød kommune som Hillerød kommune gav mig og skjulte beviser !! - Efter at der var en klage fra mig om, at advokaten skjulte bevis i fem timer Øst Retten , fjernet ham fra sagen og fik jeg en advokat fra en anden kommune! Hvorfor Øst retten de gav mig en advokat fra en anden kommune ??? At få mig ud af Hillerød kommuner efter at have set overtrædelserne! De gav mig en advokat 100 km fra jer kriminelle, så I ikke afpresser ham og skjuler bevis! Øst retten lav et meget smart træk! For at beskytte mig! Jeg tager jer alle ud foran hele verden! Alle navn med med deres officielle stilling som ansatte kommer offenlig på nettet for brutale og ulovlige metoder ! I brutale kriminelle, I er en gruppe og en ordning for at tage børn væk i årevis i Hillerød kommuner og Hillerød område !!

Arrangementer

Der er i øjeblikket ingen planlagte arrangementer