Esbjerg og Omegn

Foreningen dækker kommunerne:

- Esbjerg, Fanø, Varde, Billund & Vejen

Daniel E. Nielsen

Formand

Bestyrelsesmedlemmer

René Nielsen

Næstformand

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Stort tillykke til Morten Messerschmidt!DANSK FOLKEPARTI HAR FÅET NY FORMAND!!!

I dag har Dansk Folkeparti's årsmøde valgt Morten Messerschmidt som ny formand for Dansk Folkeparti! 🇩🇰🇩🇰

I Dansk Folkepartis Ungdom er vi euforiske og meget ydmyg over, at vores tidligere medlem, Hovedbestyrelsesmedlem og i dag æresmedlem af DFU, Morten Messerschmidt, har fået opbakningen fra Dansk Folkeparti's medlemmer, til at overtage roret og føre Dansk Folkeparti fremad!⛵🇩🇰

Stort tillykke Morten! 🇩🇰🥳
Vi ser glæder os til det fremtidige samarbejde ❤️
... Se mereSe mindre

Stort tillykke til Morten Messerschmidt!

Kommenter på Facebook

Tillykke til Morten og tillykke til DFU 🙏

Tatovør-erhvervets endelidt
- Vi håber du har fået de tatoveringer, du ville have.

For i dag er en sorgens dag. I dag er det nemlig tatovør-erhvervet, der må lade livet.
I dag træder nye EU-regler i kraft. Regler, som praktisk talt forbyder erhvervet som tatovør.

Hvor vi, i Dansk Folkeparti, ser et liberalt erhverv, der tilbyder forbrugerne at udsmykke deres kroppe med kunst, meningsfulde citater, vigtige datoer eller symbolske familie-tatoveringer, ser EU nu muligheden for at lukke et uskyldigt erhverv i ”forbrugersikkerhedens” navn. Men er det overhovedet et sikkerhedsmæssigt spørgsmål? Er EU virkelig bekymrede for befolkningernes helbred? Eller drejer det sig i virkeligheden om underliggende bureaukratiske incitamenter?
Professor og overlæge Jørgen Serup mener ikke, at EU bygger deres tiltag på et grundlag funderet i sundhedsfaglige argumenter, som kunne give anledning til at forbyde tatoveringsblæk. Serup udtaler: ”Der har aldrig været et eneste påvist dokumenteret tilfælde af, at pigment i tatovering har udløst cancer. Vi har forsøgt at fortælle de danske myndigheder dette, men de er ikke lydhøre”.

Tatovører er i sandhed de nye minkavlere. Erhvervet skal indirekte nedlukkes, på baggrund af en teoretisk bekymring. En bekymring, der ikke er belæg for. I stedet for at bevise risikoen, forbyder man blækket uden et evidensbaseret fundament. Set i EU’s og den danske regerings øjne, er tatovør-erhvervet skyldigt indtil det modsatte er bevist.

I Dansk Folkepartis Ungdom mener vi, at EU skal holde næsen for sig selv.
Det kan ikke være rigtigt, at et helt erhverv skal lukkes ned alene på grund af bureaukratiske spekulationer uden hjemmel i lægevidenskabelige data, der kan bekræfte helbredsmæssige risici ved anvendelse af tatovørblæk. Danskerne skal fortsat i frihed kunne dyrke deres passion for tatoveringer og drive erhverv som tatovør, sådan som det altid har været. Denne rettighed skal EU ikke fratage borgerne.

I Dansk Folkepartis Ungdom opfordrer vi til at den danske regering og flertallet i folketinget tager afstand fra dette vanvid. Vi frygter dog, at regeringen er begejstret over at kunne lukke endnu et erhverv, idet vi hører den socialdemokratiske miljøminister udtale at: ”Det er en festdag”.

Spørgsmålet er så bare, hvilket erhverv, der bliver det næste som står for skud?
... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Fedt i er så blå Mads Engelund Larsen lad os legalisere cannabis også. Liberale erhverv er jo skønne

Arrangementer

Der er i øjeblikket ingen planlagte arrangementer