Chris Bjerknæs genvalgt som landsformand for Dansk Folkepartis Ungdom

Chris Bjerknæs genvalgt som landsformand for Dansk Folkepartis Ungdom

 

Chris Bjerknæs er i weekenden d. 30.-31. marts blevet genvalgt som landsformand for Dansk Folkepartis Ungdom på DFU’s årsmøde i Vejle.

“Jeg er virkelig glad, stolt og beæret over, at DFU’erne har genvalgt mig som deres landsformand, og jeg er klar til at lægge al den energi og tid, det kræver for at prøve at samle op på det flotte valg, som DF fik til folketingsvalget og europaparlamentsvalget i 2015.” siger Chris Bjerknæs.

“Jeg ser frem til at sætte markante aftryk på begge valgkampene, og vi vil møde de unge i øjenhøjde med klare og kontante budskaber. Vi har siden 2015 været vidne til flygtninge, der gik på vores motorveje, et Brexit, som ingen rigtig ved, hvor lander, og en ungdomsgeneration der føler sig mere presset end nogensinde før. Så der er nok at kæmpe for. Vores generations største udfordringer er migration og klima. To dagsordner vi har klare løsninger på – det skal vi ud og fortælle” siger Chris Bjerknæs.

Chris Bjerknæs er 29 år gammel, han arbejder til dagligt som organisationskonsulent hos Dansk Folkeparti på Christiansborg. Han har i mange år været aktiv i Dansk Folkeparti og Dansk Folkepartis Ungdom både som lokalformand, hovedbestyrelsesmedlem og folketingskandidat. Han har været landsformand for DFU siden år 2017.

Derudover er følgende valgt til hovedbestyrelsen: Tobias Weische, Jakob Kjærsgaard, Christian Bulow, Kristoffer Gadeberg, Jeremy Pedersen, Julie Jørgensen, Thomas Kastrup Christensen, Mathias Stockfleth Petersen og Kasper Sømer Sørensen.

Fakta om årsmødet:

Dansk Folkepartis Ungdom har i weekenden d. 30.-31. marts afholdt årsmøde i Arresten i Vejle. Medlemmerne valgte bl.a. en ny hovedbestyrelse og vedtog et helt nyt sæt vedtægter. Til at styre årsmødet havde DFU’s hovedbestyrelse inviteret de to spidskandidater til Europaparlamentsvalget for Dansk Folkeparti og tidligere DFU-landsformænd Peter Kofod og Anders Vistisen. Derudover gæstede Kristian Thulesen Dahl og Inger Støjberg også årsmødet. Det var første gang, at DFU har haft besøg af en minister.