Indlæser Begivenheder
IMG_6661

Intromøde 2022

22/10/2022 kl. 14:00 - 20:30
Dansk Folkepartis Ungdoms Landsorganisation

Kære medlem…

Du inviteres hermed til vores årlige intromøde for nye medlemmer. Vi er rigtig glade for, at du har taget valget om at melde dig ind i DFU og tage del i kampen for et bedre Danmark.

Derfor inviterer vi dig til DFU’s intromøde lørdag d. 22. Oktober kl. 14:00 på Christiansborg Slot, Prins Jørgens Gård 1, 1218 København.

Det er her, at du som nyt medlem kan få et indblik i de muligheder, du har som medlem af Dansk Folkepartis Ungdom, og hvad DFU er for et parti.
Intromødet er en god mulighed for dig som nyt medlem til at møde en masse andre nye medlemmer. Intromødet giver dig et unikt indblik i Dansk Folkepartis Ungdoms organisation, lokalforeninger, samspillet med Dansk Folkeparti – og samtidig et kendskab til din lokalformand og partiets hovedbestyrelse.

Intromødet er primært for dig, der har meldt dig ind i DFU i 2021 eller 2022, men hvis du har meldt dig ind tidligere og stadig ikke har nået at være med til et intromøde, er du også mere end velkommen.
Vi mødes ved besøgsindgangen til højre for hovedindgangen ved Christiansborg og her bliver du lukket ind mellem 14.00-14:20. Herefter går vi op til Dansk Folkepartis gruppeværelse, hvor vi vil bruge eftermiddagen sammen. I løbet af dagen vil vi blandt andet få besøg af Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt. Han vil fortælle om sin tid i politik, og hvad der driver ham i kampen for fædrelandet. Derudover vil der også i løbet af dagen være en rundvisning på Christiansborg Slot.
Efter mødet på Christiansborg vil vi tage ud i byen og få noget aftensmad på restaurant Rio Bravo, som blandet andet er kendt for deres gode stegt flæsk med persillesovs og også et politisk forlig. Men mere om det på dagen.

Kl. 20:30 slutter dagens officielle program, men for dem der har lyst, er der mulighed for at tage med videre på baren Musen og Elefanten, hvor DFU giver den første øl eller sodavand.

Praktiske oplysninger:
Introkurset er helt gratis at deltage i. DFU refunderer også din transport, hvis du kører med offentlig transport. Vil du gerne køre i bil, så skal du kontakte os inden. Vi fortæller i øvrigt på mødet, hvordan du får refunderet dine rejseomkostninger.

Du kan enten tilmelde dig arrangementet ved at sende en mail til dfungdom@gmail.com eller ved at tilmelde dig her på hjemmesiden inden onsdag d. 19. Oktober 2022.

Har du spørgsmål til intromødet eller lignende, er du altid velkommen til at skrive til dfungdom@gmail.com eller ringe på tlf. 50 49 77 90 til formand for arrangementsudvalget, Signe Vedersø Keldorff.

Hvis du ikke allerede er medlem af DFU’s lukkede gruppe på Facebook, vil vi klart anbefale dette. Gruppen hedder Dansk Folkepartis Ungdom (kun for medlemmer), og der anmoder du blot om medlemskab.
Vi glæder os meget til at se dig til en hyggelig dag!

Sted

Christiansborg
Christiansborg
København, 1240 Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige