Sydjylland

Foreningen dækker kommunerne:

- Kolding, Fredericia & Vejle

Tenna Lindgaard

Lokalformand

Bestyrelsesmedlemmer

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vi er mere kampklar end nogensinde - De kan bare komme an! Vi er med dig hele vejen 💙VI HAR ALDRIG VÆRET MERE SIKRE - MORTEN ER DEN RIGTIGE FORMAND!

Medlemmerne strømmer til Dansk Folkepartis Ungdom! Selvom medierne forsøger at skrive Dansk Folkepartis nekrologer, så har DFU aldrig været mere levende og mere overbevist om, at Morten Messerschmidt er den rigtige formand og at Dansk Folkeparti er på vej i den rigtige retning. Derfor står vi i DFU samlet bag Morten som formand for Dansk Folkeparti!

Længe har høtyvende valset om formanden Morten Messerschmidt, men den stødt stigende medlemsfremgang siden januar hos DFU taler tydeligt for, at Morten er den helt rigtige formand. Dansk Folkeparti og Dansk Folkepartis Ungdom sprudler af energi og mod på, at kæmpe for Dansk Folkeparti fortsat skal have politisk indflydelse!

Morten er en formand der bobler af energi og handlekraft, og det kan de unge mærke! Morten, vi står bag dig hele vejen, og vi har aldrig været i tvivl om, at du er den rigtige formand. Vi glæder os til at kæmpe videre sammen med dig! - Vi går i hvert fald ingen steder🇩🇰🇩🇰🇩🇰
... Se mereSe mindre

Vi er mere kampklar end nogensinde - De kan bare komme an! Vi er med dig hele vejen 💙

Arrangementer

Der er i øjeblikket ingen planlagte arrangementer