Sydjylland

Foreningen dækker kommunerne:

- Tønder, Aabenraa, Sønderborg & Haderslev

Tenna Lindgaard

Lokalformand

Bestyrelsesmedlemmer

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 måneder siden

... Se mereSe mindre

1 år siden

OPRÅB! MUSLIMERNE ER KOMMET.

Danmark skal nu vælge side, hvor vi står ved en skillevej mellem det mørke og vores velkendte lyse demokrati…

Dansk Folkeparti og Dansk Folkepartis Ungdom har sagt det i årtier. Men de røde i frontløb med Regeringen har stjålet vores placering som en del af fløjen for en strammere udlændingepolitik. MEN, det hele er bygget på lånte fjer…

Tidligere udlændingeminister Mattias Tesfaye har i stærkt og knyttet partnerskab med statminister Mette Frederiksen intet gjort andet end, at lempe og nedtale det vigtigste emne af alle. Uden kontrol over den muslimske del af befolkningen, vil der intet Danmark være til den danske befolknings efterkommere!

Danmark skal på INGEN måde tolerere måden hvorpå Islam dominerer os. Vi skal IKKE finde os i, at skulle indtage deres halalprodukter, som en langskægget mand har stået og sagt middelalderlige fraser over. Vi skal IKKE finde os i, at de tvinger unge mennesker til at påtage tørklæder og stærkt følge deres totalitære ideologi. Vi skal slet IKKE acceptere deres overetagen af Danmark, gennem deres bevæbnede og intimiderende væremåde.

Allerede i dagens Danmark findes der områder, hvor ganske almindelige danskere knap tør, at bevæge sig ud. Det skyldes en tilgang fra en flok mørkklædte islamister, som ikke ønsker andet end undertrykkelse af demokrati, menneskerettigheder og vesten. Der er tendenser til, at selv vores stolte politi knap tør rykke ud til brandpunkterne. Disse mennesker er her ikke for andet end, at udbrede deres vanvittige ideologi og overtage det danske samfund, Europa og tilsidst hele verden🧐

Det er på tide, at sige STOP. Socialdemokratiet ført an af Kaare Dybvad Bek vil intet gøre for, at få samfundet tilbage på sporet. Husk det ved kommende folketingsvalg. Det hele er skuespil, lånte fjer og dækbilleder fra den Danmarks hadende venstrefløj!

Stol på det du har kært, stol på Danmark og stol på os! Følg vores kamp på Facebook, bliv medlem og kæmp side om side med os.

INGEN TOTALITÆRE MUSLIMER I VORT LAND🇩🇰🇩🇰🇩🇰
... Se mereSe mindre

1 CommentKommenter på Facebook

❤️❤️❤️

Arrangementer

Der er i øjeblikket ingen planlagte arrangementer