Tobias Weische genvalgt som landsformand i Dansk Folkepartis Ungdom

På Dansk Folkepartis Ungdoms digitale årsmøde, som blev afholdt lørdag d. 15. maj, blev Tobias Weische genvalgt som landsformand for Dansk Folkepartis Ungdom.

”Jeg er utrolig taknemmelig over, at DFU’s medlemmer har valgt at vise mig den store tillid at genvælge mig som landsformand. Jeg kommer til at lægge alle mine vågne timer i at udvikle partiet og skabe klare resultater.”

”Først og fremmest så går vi et kommunalvalg i møde, hvor der venter os en kæmpe opgave i at skabe optimale vilkår særligt for vores unge kandidater. Derfor er jeg også glad for, at jeg bag mig har fået valgt et slagkraftigt hold, der også består af adskillige byrådskandidater fra hele landet. Derudover får vi også fornøjelsen af at skulle deltage i det udskudte skolevalg i år, hvor vi skal leve op til de rigtig fine resultater, som DFU tidligere har leveret ved skolevalgene. Det bliver et travlt år, men vi glæder os til at komme i gang med arbejdet.”

Årsmødet blev for andet år i træk afholdt digitalt og blev streamet til medlemmerne fra Nyborg Strand Hotel. Til at lede DFU’erne igennem årsmødet var tidligere næstformand i DFU og nuværende næstformand i DF, Morten Messerschmidt, valgt som dirigent. Derudover fik årsmødet også besøg af Kurt Westergaards gallerist, Erik Guldager, i kølvandet på debatten om muhammedtegningerne og afslutningsvist Danmarks Samfundet, som var mødt op for at indvie DFU’s nye fane.

Den genvalgte landsformand, Tobias Weische, er 23 år gammel, bosat i Frederikssund, hvor han også stiller op til byrådet, studerer til daglig historie på Københavns Universitet og arbejder som studentermedhjælper i Politisk afdeling for Dansk Folkeparti. Tobias Weische meldte sig ind i Dansk Folkeparti og Dansk Folkepartis Ungdom tilbage i 2011, da han var 13 år gammel. Han har siden da varetaget et hav af tillidsposter i både moderpartiet og ungdomspartiet.

Derudover er følgende valgt til Dansk Folkepartis Ungdoms hovedbestyrelse:
Christian Bülow, Frederiksberg.
Jeremy Pedersen, Varde.
Mathias Stockfleth Petersen, Slagelse.
Casper Rauff, Odense.
Mads Engelund Larsen, Esbjerg.
Julie Westergaard, Slagelse.
Michelle Sundahl fra Nørre Snede, Laura Guldager Thomsen fra Kolding og Martin Guldmann fra Randers er valgt som suppleanter til hovedbestyrelsen.

Ved yderligere information kontakt landsformand Tobias Weische på mail: towe@dfungdom.dk eller telefon: 60767734