Dansk Folkepartis Ungdom får plads i Ungdommens Nordiske Råds Præsidium

Dansk Folkepartis Ungdom får plads i Ungdommens Nordiske Råds Præsidium. Det er sket i forbindelse med, at man i weekenden d. 27.-28. oktober har afholdt årets session for Ungdommens Nordiske Råd i Helsinki, hvor temaet var “Sikkerhed i Norden”.

Præsidiet består af 8 medlemmer, og den nye præsident blev Kati Systä fra Finland.

En af Dansk Folkepartis Ungdoms repræsentanter, Christian Bülow, blev valgt efter stemmer fra Ungsvenskerne og De Sande Finners Ungdom. De to organisationer har sammen med Dansk Folkepartis Ungdom oprettet en gruppe med navnet Nordisk Friheds Ungdom. Christian Bülow er den første fra gruppen, der får en plads i præsidiet.

Christian Bülow udtaler: “Jeg går til opgaven med stor ydmyghed og ser med stor glæde frem til det næste års arbejde. Jeg vil det næste år arbejde for at udbrede kendskabet til Nordisk Råd og Ungdommens Nordiske Råd i Danmark. Jeg vil også arbejde for en større demokratisering af Ungdommens Nordiske Råd med flere debatter og større inddragelse af alle medlemslandene. Nordisk Råd og Ungdommens Nordiske Råd er et fantastisk organ, der samler de nordiske organisationer på tværs af landene og skaber en god platform for at videreføre og styrke det gode, tætte og lange samarbejde, der er i mellem de nordiske lande.

Ved yderligere spørgsmål kan kontaktes Christian Bülow på tlf. 20892442 eller Dansk Folkepartis Ungdoms landsformand, der også deltog på sessionen, Chris Bjerknæs på tlf. 61623643.