Indlæser Begivenheder
Djurs

Halloween i Djurs Sommerland

18/10/2023 kl. 11:00 - 22:00
DFU Esbjerg og Omegn

Halloweentur i Djurs Sommerland

Vi er kommet i halloween-humør i DFU Esbjerg og Omegn, DFU Midt- og Vestjylland, DFU Århus/Østjylland og DFU Nordjylland. Derfor vil vi gerne invitere til Magisk Halloween i Djurs Sommerland d. 18. oktober med efterfølgende middag og socialt samvær i Århus. Alle DFU’s medlemmer er velkomne!

Vi har booket overnatning i centrum af Århus til de medlemmer, der kommer uden for DFU Århus/Østjylland, så hyggen ikke bliver bremset af en lang biltur eller offentlig transport.

Arrangementet er gratis at deltage i. Vi betaler indgang til Djurs Sommerland, middag og overnatning.

Vi mødes ved indgangen til Djurs Sommerland kl. 11.00.

Du har mulighed for at køre med til Djurs fra Esbjerg Banegård kl. 0845.

Sommerlandet har åbent indtil kl. 18.00, hvor vi efterfølgende vil køre til Århus og få noget at spise. Her vil vi også få et oplæg om et politisk emne.

Det er ikke alle, der har efterårsferie, men alle er velkomne til at mødes med os efter maden til en drink/øl i byen. Kontakt os blot, så giver vi besked om, hvor vi er henne.

Har du en ven eller veninde, der kunne være interesseret i at blive medlem, så skynd dig at få ham/hende meldt ind, så vedkommende kan komme med på en rigtig hyggelig tur!

Har du nogle spørgsmål, så kontakt Melina Pedersen fra DFU Esbjerg og Omegn på telefon 50 72 58 49 eller fang hende på Facebook. Ønsker du at køre med fra et af opsamlingsstederne og/eller ønsker ud ikke overnatning, skal Melina have det at vide ved tilmelding.

Tilmelding senest d. 15. oktober kl. 12.00.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle sammen!

Med venlig hilsen

Bestyrelserne i DFU Esbjerg og Omegn, DFU Midt- og Vestjylland, DFU Århus/Østjylland og DFU Nordjylland

Sted

Djurs Sommerland
Battrupholtvej 3
Nimtofte, 8581 Danmark
+ Google Maps