Indlæser Begivenheder
Skærmbillede 2023-04-30 kl. 15.19.20

Årsmøde 2023

03/06/2023 kl. 10:30 - 04/06/2023 kl. 15:00
Dansk Folkepartis Ungdoms Landsorganisation

Kære DFU’er

Du inviteres hermed til ordinært årsmøde i Dansk Folkepartis Ungdom lørdag d. 3. juni 2023, klokken 10.30. Årsmødet bliver er en helt særlig, begivenhed og er altid årets højdepunkt i DFU fyldt med en masse traditioner.

Årsmødet vil foregå på Hotel Comwell Køge Strand, Strandvejen 111, 4600 Køge fra d. 3. – 4. juni 2023.

Hvad er et årsmøde?
Årsmødet er DFU’s øverste myndighed. Det er på årsmødet at medlemmerne sammensætter den daglige ledelse, dets suppleanter samt foreningens landsformand for det kommende år, ligesom årsmødet udstikker den politiske retning. Det er derfor vigtigt for partiet, at du deltager og er med i beslutningsprocesserne omkring vores ungdomsparti. Det er dig, der med din stemme er med til at afgøre, hvilken retning Dansk Folkepartis Ungdom skal tage det kommende år. Til selve årsmødet vil vi også få besøg af en række gæstetalere blandt andet Dansk Folkepartis formand Morten Messerschmidt

Når den formelle del af årsmødet er slut, vil der lørdag aften blive afholdt DFU’s traditionsrige gallafest. Til gallafesten vil der ud over en god middag, en DJ også blive uddelt guld-, sølv- og bronzenåle for henholdsvis 8, 5 og 3 årsmedlemsskab af DFU samt prisen for årets lokalforening.

 

Praktiske oplysninger og tilmeldinger.
Tilmelding til årsmødet koster 145 kr. og sker her på hjemmesiden.

For de 145 kr. får man forplejning i løbet af lørdagen og søndagen herunder morgenmad og frokost samt gallafesten om aften. Derudover tilbyder DFU gratis overnatning på en nærtliggende skole allerede fra om fredagen af; Ellemarkskolen Gymnasievej 10, 4600 Køge. Hvis man vil sove på skolen skal man gøre opmærksom på dette ved at sende en mail til mail@dfungdom.dk eller skrive det i en kommentar når man tilmelder sig. Man skal senest tilmelde sig årsmødet og overnatningen på skolen fredag d. 26. maj kl. 23:55, vi vil altid anbefale, at man tilmelder sig i god tid.

Hvis man gerne vil sove på hotellet har DFU forhåndsreserveret 20 værelser til d. 20. maj man kan ringe og bestille på tlf. nr. + 45 56 65 36 90. Hvis værelserne er udsolgt på hotellet kan andre hoteller i byen også anbefales så som Zleep Hotel Køge og CentralHotellet begge hoteller ligger i gåafstand til hotellet hvor årsmødet vil blive afholdt. Hvis man ønsker at indsende forslag til årsmødet skal dette ske senest d. 20 maj kl. 23:55 på mail@dfungdom.dk. Efterfølgende vil alle forslag samt program blive sendt ud på mail til alle medlemmer sammen med det reviderede regnskab.

Hvis der skulle være nogen spørgsmål i forbindelse med årsmødet er du velkommen til at kontakte landsformand Christian Bülow enten på christian.bulow@ft.dk eller på 61623636.

Vedhæftet denne mail finder du desuden dagsordenen for årsmødet samt en skabelon for hvordan man laver forslag til årsmødet.

Så skynd dig ind og tilmeld dig på hjemmesiden til et brag af et årsmøde!

På hovedbestyrelsens vegne glæder vi os meget til at se dig til årsmødet!

 

Dagsorden for DFU’s 27. årsmøde d. 3. – 4. juni 2023

Dagsorden:
– Velkomst
– Valg af dirigent(er), referent og stemmetællere
– Hovedbestyrelses beretning v. landsformand Christian Bülow
– Fremlæggelse og godkendelse af regnskab 2022
– Fremlæggelse af budget 2023
– Fastsættelse af kontingent
– Behandling af vedtægtsforslag
– Valg af landsformand
– Valg af seks hovedbestyrelsesmedlemmer
– Behandling af forslag til politisk program
– Valg af tre suppleanter til hovedbestyrelsen
– Behandling af resolutionsforslag
– Valg af intern- og ekstern revisor
– Eventuelt

 

Sted

Comwell Køge
Strandvejen 111
Køge, 4600 Danmark
+ Google Maps
Telefon
56 65 36 90
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige