Indlæser Begivenheder
årsmøde

Årsmøde 2022

14/05/2022 kl. 10:00 - 15/05/2022 kl. 15:30
Dansk Folkepartis Ungdoms Landsorganisation

Kære DFU’er

Du inviteres hermed til ordinært årsmøde i Dansk Folkepartis Ungdom lørdag d. 14. maj 2022, klokken 10.00. Årsmødet bliver i år noget helt særligt, da det er første gang i to år at vi nu kan afholde et fysisk årsmøde i lyset af Corona pandemien. Det skal selvfølgelig fejres med et brag af et årsmøde og en årsmødefest!

Årsmødet vil foregå på Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg fra d. 14. – 15. maj. Hovedbestyrelsen har grundet den kommende afstemning om Danmarks forsvarsforbehold valgt, at rykke årsmødet en uge frem, sådan så det ikke kommer til at kollidere for meget med partiets kampagne.

 

Hvad er et årsmøde?

Årsmødet er DFU’s øverste myndighed. Det er på årsmødet at medlemmerne sammensætter den daglige ledelse, dets suppleanter samt foreningens landsformand for det kommende år, ligesom årsmødet udstikker den politiske retning for det kommende år. Det er derfor vigtigt for partiet, at du deltager og er med i beslutningsprocesserne omkring vores ungdomsparti. Det er dig, der med din stemme er med til at afgøre, hvilken retning Dansk Folkepartis Ungdom skal tage det kommende år. Til selve årsmødet vil vi også få besøg af en række gæstetalere blandt andet tidligere europaparlamentsmedlem Anders Vistisen.

Når den formelle del af årsmødet er slut, vil der lørdag aften blive afholdt DFU’s traditionsrige gallafest. Til gallafesten vil der ud over en god middag, en DJ også blive uddelt guld-, sølv- og bronzenåle for henholdsvis 8, 5 og 3 årsmedlemsskab af DFU samt prisen for årets lokalforening.

 

Praktiske oplysninger og tilmeldinger.

Tilmelding til årsmødet koster 145 kr. og sker via hjemmesiden. For de 145 kr. får man forplejning i løbet af lørdagen og søndagen herunder morgenmad og frokost begge dage samt gallafesten om aften. Derudover tilbyder DFU gratis overnatning på en nærtliggende skole; Danehofskolen Nyborg, Ringvej 1, 5800 Nyborg.

Hvis man vil sove på skolen skal man gøre opmærksom på dette ved at sende en mail til mail@dfungdom.dk. Man skal senest tilmelde sig årsmødet og overnatningen på skolen onsdag d. 4. maj kl. 23:30, vi vil dog altid anbefale, at man tilmelder sig i god tid.

Hvis man gerne vil sove på hotellet har DFU forhåndsreserveret 60 værelser til d. 14. april man kan ringe og bestille. Et dobbeltværelse koster 1.106 kr. og et enkeltværelse koster 975 kr. Hvis man ønsker at indsende forslag til årsmødet skal dette ske senest d. 26 april kl. 23:55 på mail@dfungdom.dk. Efterfølgende vil alle forslag blive sendt ud på mail til alle medlemmer sammen med det reviderede regnskab.

Hvis der skulle være nogen spørgsmål i forbindelse med årsmødet er du velkommen til at kontakte næstformand Christian Bülow enten på christian.bulow@ft.dk eller på 61623636.

Så skynd dig ind og tilmeld dig på hjemmesiden til et brag af et årsmøde!

 

På hovedbestyrelsens vegne!

Vi glæder os meget til at se dig til årsmødet!

 

Dagsorden til årsmødet:

 • Velkomst
 • Valg af dirigent(er), referent og stemmetællere
 • Hovedbestyrelses beretning v. landsformand Tobias Weische
 • Fremlæggelse og godkendelse af regnskab
 • Fremlæggelse af budget 2022
 • Fastsættelse af kontingent
 • Valg af landsformand
 • Behandling af vedtægtsforslag
 • Valg af seks hovedbestyrelsesmedlemmer
 • Behandling af forslag til politisk program
 • Valg af tre suppleanter til hovedbestyrelsen
 • Behandling af resolutionsforslag
 • Valg af intern- og ekstern revisor
 • Eventuelt

 

Sted

Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2
Nyborg, 5800 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige