Københavns Omegn

Foreningen dækker kommunerne:

- Albertslund, Ballerup, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Rødovre, Vallensbæk & Lyngby-Taarbæk

Kasper Sørmer-Sørensen

Lokalformand

Bestyrelsesmedlemmer

Thomas Marquardt

Næstformand

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
STORT TILLYKKE TIL HELE DANMARKS MOR PIA! 🇩🇰🎁

Fra alle os i ungdomspartiet skal der lyde et stort tillykke med fødselsdagen til vores partistifter, Pia Kjærsgaard.

Vi sætter enormt stor pris på din altid store opbakning og støtte til vores arbejde. Af hjertet tak!

📸 Carsten Lundager
... Se mereSe mindre
PET AFVÆRGER DANSK TERRORANGREB! 🧨

I alt 14 personer er i løbet af de seneste dage blevet anholdt for at planlægge et terrorangreb i Danmark. Politiets efterretningstjeneste har ved sine ransagninger fundet remedier til bomber, våben og et flag fra Islamisk stat.

Politiets flotte arbejde har utvivlsomt reddet mange liv, men sagen minder os om, at de islamiske terrorister lever og bor iblandt os. Alligevel ønsker adskillige af de danske ungdomspartier at hente flere terrorister til landet. Man dækker sig ind under, at man blot ønsker at hente de såkaldte ”danske børn” hjem fra Syrien.

Hvad ungdomspartierne glemmer at sige er, at forældrene til børnene er hårdkogte terrorister, der har kæmpet og formentlig slået ihjel for islamisk stat, og at børnene ikke kan hentes hjem uden forældrene, også følger med.

Dansk Folkepartis Ungdom er klare i mælet. Vi skal ikke hente terrorister til Danmark, uanset hvor mange børn de måtte have i Syrien. Vi takker de få af vores ungdomspolitiske kollegaer, der kæmper kampen med os 🇩🇰
... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

de skal slet ikke ind i Danmark

:)

Arrangementer

Der er i øjeblikket ingen planlagte arrangementer