Indlæser Begivenheder
Århus Samsø

Samsø tur

05/10/2018 kl. 16:00 - 07/10/2018 kl. 14:00
DFU Århus/Østjylland

Så er det tid til årets største oplevelse i Østjylland og du skal selvfølgelig med!

DF Ungdom Århus/Østjylland inviterer igen i år alle medlemmer til en spændende weekend på skønne Samsø, hvor vi skal hygge, feste og blive lidt klogere på de danske øers kvaliteter og behov. I år har vi lejet Lejrskolen Stavnsfjord, hvor der er boldbane, bordtennis, bålplads og wifi, for ikke at glemme øens bedste beliggenhed, med udsigt til vandet mod øst og vest. Derudover sørger vi for lækker mad og en veludstyret bar om lørdagen 😉

I år har vi planlagt et spændende program over to dage. Lørdag starter vi med at besøge en af Danmarks ældste og bedst bevarede landsbyer, med rødder helt tilbage til vikingetiden. Derefter vil der være frokost, hvorefter der skal udforskes lidt i Samsøs vilde og særlige natur på den nordlige del af øen. Til sidst vil vi mødes i hytten til kaffe og kage, mens vi skal høre et oplæg om de internationale samarbejder DF Ungdom er involveret i. Vi starter kort sagt med at se på Samsø som lokal spiller og ender med at tale om Danmark som nordisk samarbejdspartner 🙂 Lørdag aften vil der så være fest, med alt der hører til af lys og lyd og drikkevarer!

Søndag holder vi bruncharrangement, hvor ikke mindre end 3 folketingspolitikere kommer for at holde oplæg om udvikling af øerne i Danmark. Der skal tales om erhverv, uddannelse, vækst og de fordele og ulemper en kattegatforbindelse vil have for Samsø, både kulturelt og økonomisk. Hvem de tre politikere er vil blive afsløret løbende, men de har alle takket ja til at deltage 😉 Et mere detaljeret program vil blive lagt op 1-2 uger før arrangementet, så følg endelig med.

Sted

Stavnsfjord
Fjordvejen 15 Samsø 8305 Danmark + Google Maps