Indlæser Begivenheder
Midtjylland Olsen Banden

“Op å dååå” – Dansk kulturaften i Silkeborg

17/11/2018 kl. 18:30 - 22:00
DFU Midtjylland

Vi er på sporet af endnu mere kultur i Midtjylland.
Tidligere har vi holdt en filmaften, der omhandlede Olsen Banden. En aften, der forløb med stor succes. Nu er vi klar til at byde velkommen til endnu et hyggeligt arrangement i Silkeborg.

Denne gang er det den skønne og sjove Dirch Passer, vi skal se nogle sjove film med. Så elsker du at få et godt grin, så skal du da med til en sjov aften med nogle af de bedste Dirch film.

Arrangementet foregår lørdag d. 17. november 2018 kl. 18.30 – ca. 22:00.

Af praktiske informationer er det gratis at deltage i selve arrangementet. Til den første film bestiller vi pizza til aftensmad. Dette koster 50 kr. for ikke-medlemmer af DFU Midtjylland.

Der er ikke mulighed for overnatning på adressen. Drikkevarer skal man selv sørge for at tage med.

Der er mulighed for at parkere ved adressen, hvor arrangementet afholdes. Ligeledes kan man tage offentlig transport til Silkeborg – både tog og bus (bus 9 og 11 standser tæt på adressen). Begivenheden foregår 5,3 km fra Silkeborg St.

SU. Tilmelding skal ske senest d. 10. november 2018 ved at sende en mail til midtjylland@dfungdom.dk med navn og lokalforening.

Adressen for begivenheden sendes til dem, der deltager, senest 10. november 2018. Dette vil ske via privat besked på Facebook eller pr. mail.

FØRST-TIL-MØLLE! Der er “kun” plads til 15 personer.

– På vegne af bestyrelsen i DFU Midtjylland

Sted

Silkeborg