Indlæser Begivenheder
Lokalforeningsmøde

Lokalforeningsmøde

25. januar kl. 16:00 - 22:00
Dansk Folkepartis Ungdoms Landsorganisation

Indkaldelse til møde for formandskaberne d. 25. januar 2019

Kære formænd og næstformænd!

Året er ved at være omme, og vi vil i den forbindelse gerne sige tak for jeres indsats i 2018. I løbet af 2018 er der sket rigtig mange ting, der har udviklet organisationen til nye højder. Selvom vi kan tale om i bestyrelserne, at vi gerne vil have flere aktive medlemmer, flere personer der deltager ved vores arrangementer, flere kampagner og flere arrangementer, så lad os for et øjeblik kigge tilbage på 2018, hvor der er sket mere, end vi lige husker.

Der er i 2018 sket meget i organisationen. Som noget helt nyt og stort fik DFU en ny hjemmeside! Den kan vi være rigtig glade for, og vi kan med stor begejstring sige, at den er rigtig velbesøgt. Der er mellem 170-220 personer, der besøger hjemmesiden om ugen, og kortet over lokalforeningerne er den mest besøgte side. Det er et klart tegn på, at der er rigtig stor opmærksomhed og interesse for jeres arbejde i lokalforeningerne. DFU’s visuelle design er udviklet yderligere, alle lokalforeningers kommunikationsplatform er udviklet og forbedret, kampagnen ”Vores generations største udfordring” løb af stablen osv. Derudover får vi meget ros for jeres engagement, når I modtager invitationer fra DF eller andre udefra, jeres positivitet og gå-på-mod samt vi værdsætter jeres engagement i landsorganisationen. Det er ingen hemmelighed, at landsorganisationen er presset økonomisk, men vi skal altid huske, at sammen er vi stærke.

I har hver især prøvet nye ting af i løbet af året. Nogen har prøvet at lave nye traditioner med en madklub, julefrokost og bowling eller været på at hav af kampagner for at hverve medlemmer, lavet jævnlige kampagner på Facebook, hvor der bliver sat fokus på, hvad DFU er, eller har besøgt en masse museer og sat Danmarks historie i fokus. Hver en ting er fantastiske tiltag, og vi lægger mærke til det i hovedbestyrelsen!

Hovedbestyrelsen vil gerne takke for jeres indsats i år 2018 og hjælpe jer godt i gang med 2019!

Derfor indkaldes formand og næstformand til lokalforeningsmøde d. 25. januar kl. 16.00 ved Landbrug & Fødevarer, Axeltorv 3, 1609 København V.

Vi vil i løbet af eftermiddagen og aftenen gå år 2018 igennem og give jer nogen redskaber til at komme godt fra start i 2019. Derfor vil vi invitere de bedste folk, vi kender, til at komme med nogle helt konkrete redskaber til, hvordan I kommer nogle af problemstillingerne fra 2018 til livs. Da dagen udelukkende handler om jer, vil vi give jer mulighed for at komme med inputs, hvis der er noget konkret, I har behov for at blive bedre til eller gerne vil høre noget mere om. Hvis I har noget på hjertet, må I gerne skrive til os inden d. 23. november 2018 til mail@dfungdom.dk.

Om aftenen vil vi sørge for middag og senere på aftenen åbne festen op for alle medlemmer. Vi sørger for overnatning til jer centralt i København. Lørdag d. 26. januar 2019 er der intromøde for nye medlemmer, hvor alle deltagere lørdag også er indkaldt. Indkaldelsen til intromødet kommer i starten af december sammen med programmet. Tilmelding sker inden d. 22. januar 2019.

Vi glæder os til at bruge i eftermiddag og aften med jer!

Med venlig hilsen

Hovedbestyrelsen

Sted

Landbrug & Fødevarer
Axeltorv 3
København,1609Danmark
+ Google Map

Billetter