Indlæser Begivenheder
Intromøde

Intromøde for nye medlemmer

26. januar kl. 14:00 - 20:30
Dansk Folkepartis Ungdoms Landsorganisation

Kære DFU’er

Hvert år inviterer vi alle nye medlemmer(og medlemmer der ikke har deltaget før) ind på Christiansborg til intromøde. Her vil vi gerne byde dig og alle andre nye medlemmer velkommen!

image.png    image.png

På intromødet har du mulighed for at møde DF MF Jeppe Jakobsen, der sammen med hovedbestyrelsen vil give dig et indblik i, hvad DFU er, og hvad du kan bruge dit medlemskab til. Som noget helt unikt vil du også få mulighed for at komme rundt på Christiansborg, hvor selv pressen ikke har adgang. Pia Kjærsgaard vil nemlig komme forbi og vise hendes lejlighed på Christiansborg frem.

Intromødet foregår på:

Christiansborg, 1240 København K

Lørdag d. 26. januar 2019 fra kl. 14.00 – 20.30

Det er gratis at deltage i intromødet, og DFU betaler din transport tur/retur. DFU er også vært ved Danmarks nationalret til aftensmad, og for dem der har lyst, går vi ud og drikker en sodavand/øl sammen. DFU er selvfølgelig vært ved den første.

På Christiansborg vil du få et unikt indblik i Dansk Folkepartis Ungdoms organisation, lokalforeninger, samspillet med Dansk Folkeparti – og samtidig et kendskab til din lokale formand og partiets hovedbestyrelse. Der kommer mange nye medlemmer i DFU. Det er vi rigtig glade for. Mødet er derfor også en god mulighed til at møde andre nye medlemmer.

image.png  12003201_846544778798799_8065604657998769468_n (2).jpg   image.png   image.png   image.png

image.png    image.png    image.png   image.png

Praktiske oplysninger:

Alle deltagere mødes ved besøgsindgangen til højre for hovedindgangen kl. 14. Herefter går vi samlet op til Dansk Folkepartis gruppeværelse, hvor vi vil bruge eftermiddagen sammen.

Introkurset er gratis at deltage i. DFU vil gerne betale din transport. Du skal blot selv lægge ud for den, så vel DFU refundere den efterfølgende. Det er et krav, at du rejser med tog og rejser på en ungdomsbillet, hvis du er 25 år eller derunder eller en orangebillet. Vi refunderer ikke pladsbilletter.

SU den 23. januar 2019.

Har du spørgsmål til arrangementet eller lign., er du naturligvis altid velkommen til at skrive til mail@dfungdom.dk eller ringe på tlf. 21930093.

Vi glæder os til at se dig!

 

Sted

Christiansborg
Christiansborg
København,1240Danmark
+ Google Map

Billetter