Indlæser Begivenheder
årsmøde

DFU’s årsmøde 2020

2. maj kl. 08:00 - 3. maj kl. 17:00
Dansk Folkepartis Ungdoms Landsorganisation

Kære DFU’er!

Så nærmer årsmødet sig – og du kan tilmelde dig allerede nu!

Sæt derfor et stort kryds i kalenderen d. 2.-3. maj 2020, hvor der vil være årsmøde og fest på Høje Taastrup Gymnasium, Frøgård Alle 2, 2630 Taastrup.

Du vil efter tilmeldingen modtage et brev med yderligere information om årsmødet, men for at gøre det hele lidt nemmere for dig, modtager du blot de allervigtigste oplysninger lige nu og her. Se de vedhæftede filer for program.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig via DFU’s hjemmeside: https://dfungdom.dk/

Fristen for tilmelding er d. 24. april kl. 23.55.

Hvad er det så egentlig, at årsmødet går ud på?

DFU skal hvert år i andet kvartal afholde årsmøde. Årsmødet er den højeste myndighed, hvor DFU’s politik for det kommende år bliver fastsat, i dette tilfælde 2020. Det er ligeledes på årsmødet, at hovedbestyrelsen bliver sammensat. Hovedbestyrelsen er den daglige ledelse mellem hvert årsmøde. Endvidere sættes rammerne for DFU som organisation. Selve årsmødet er gratis at deltage i.

Hvordan kommer årsmødefesten til at foregå?

Når den formelle del af årsmødet er afsluttet om lørdagen, byder DFU velkommen til årets største fest! Traditionen tro er det en gallafest, så du skal naturligvis finde dit stiveste puds frem! DFU sørger for en lækker treretters menu, en billig bar, og masser af underholdning i løbet af aftenen.

Det koster 149 kroner at deltage i årsmødefesten lørdag aften.

Skal jeg selv stå for forplejning i weekenden?

DFU sørger for, at der er vand/kaffe/te under hele årsmødet. Derudover sørger DFU for en let morgenmad søndag morgen. Du skal selv stå for frokost under årsmødet, men har mulighed for at gøre brug af flere forskellige muligheder i gåafstand. Har du nogen allergener eller særlige hensyn, vi skal være opmærksomme på, bedes du notere dem ved tilmeldingen.

Hvad gør jeg med transport til årsmødet?

Du skal selv stå for transport til årsmødet, og det kan ikke refunderes af landsorganisationen. Vi anbefaler dog, at lokalforeningerne planlægger fælleskørsel. Der er gode muligheder for at transportere sig med offentlig transport, da årsmødet foregår i Høje Taastrup.

Er der mulighed for overnatning til årsmødet?

DFU tilbyder gratis overnatning på Høje Taastrup Gymnasium i forbindelse med årsmødet, dog skal du selv medbringe madras og sengelinned. Det er selvfølgelig ikke et krav, at man tilvælger overnatning. Overnatningsmuligheden er gratis, dog skal du selv medbringe madras og sovepose. Hvis du hellere vil overnatte et andet sted har mulighed for finde overnatning i nærheden på for egen betaling på eksempelvis:

Hvordan påvirker jeg DFU’s politik og vedtægter?

Ønsker du at være med til at udvikle DFU’s politik? Eller vil du være med til at bidrage til landsorganisationens vedtægter? Så har du mulighed for at kæmpe for dine politiske og organisatoriske mærkesager til årsmødet!

Du vil i god tid inden årsmødet få tilsendt medlemmernes forslag til et nyt politisk program samt nye vedtægter til DFU. Du har mulighed for at sætte dit præg ved at indsende ændringsforslag samt politik til Arbejdsprogrammet 2020 ind til afstemning på årsmødet. Du skal sende dine ændringsforslag til maildfungdom.dk senest d. 11. april 2020.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen

Hovedbestyrelsen

Sted

Høje Taastrup Gymnasium
Frøgaard Alle 2
Taastrup,2630Danmark
+ Google Maps

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Årsmøde 2020
0.00 kr.