Indlæser Begivenheder
Årsmøde cover

Årsmøde 2019

30. marts kl. 10:30 - 31. marts kl. 15:00
Dansk Folkepartis Ungdoms Landsorganisation

Kære DFU’er!
Så nærmer årsmødet sig – og du kan fortilmelde dig allerede nu!

Sæt derfor et stort kryds i kalenderen d. 30.-31. marts 2019, hvor der vil være årsmøde og fest på Arresten, Klostergade 1, 7100 Vejle.

Hvad er det så egentlig, at årsmødet går ud på?
DFU skal hvert år i første kvartal afholde årsmøde. Årsmødet er den højeste myndighed, hvor DFU’s politik for det kommende år bliver fastsat, i dette tilfælde 2019. Det er ligeledes på årsmødet, at hovedbestyrelsen bliver sammensat. Hovedbestyrelsen er den daglige ledelse mellem hvert årsmøde. Endvidere sættes rammerne for DFU som organisation.

Årsmødet er gratis at deltage i.

Hvordan tilmelder jeg mig?
Fristen for fortilmelding er d. 27. februar kl. 23.55, herefter åbner sentilmelding, der løber frem til d. 20. marts kl. 23.55.

Hvad gør jeg med transport til årsmødet?
Du skal selv stå for transport til årsmødet, og det kan ikke refunderes af landsorganisationen. Vi anbefaler dog, at lokalforeningerne planlægger fælleskørsel. Vær opmærksom på, at man skal betale for parkering i Vejle og parkeringsbøder refunderes ikke.

Der er gode muligheder for at transportere sig med offentlig transport, da årsmødet foregår i hjertet af Vejle.

Hvordan kommer årsmødefesten til at foregå?
Når den formelle del af årsmødet er afsluttet om lørdagen, byder DFU velkommen til årets største fest! Traditionen tro er det en gallafest, så du skal naturligvis finde dit stiveste puds frem! DFU sørger for en lækker gallamiddag, en billig bar, DFU’s egen DJ(succesen fra tidligere år gentages ikke!) og masser af underholdning i løbet af aftenen.

Det koster 195 kr. at deltage i årsmødefesten.

Skal jeg selv stå for forplejning i weekenden?
DFU sørger for, at der er vand/kaffe/te under hele årsmødet. Der vil også være morgenmad med i prisen, uanset hvilket sted man overnatter.

Du skal selv stå for frokost lørdag og søndag, men du har mulighed for at spise i restauranten begge dage. Ved tilmeldingen kan du tilvælge en surdejssandwich, Arrestens burger eller Andeconfi salat til 129,-. Alle er inkl. 1 vand.

Har du nogen allergener eller særlige hensyn, vi skal være opmærksomme på, bedes du notere dem ved tilmeldingen.

Er der mulighed for overnatning til årsmødet?
DFU tilbyder tre forskellige muligheder for overnatning i forbindelse med årsmødet. Det er selvfølgelig ikke et krav, at man tilvælger overnatning. Overnatningsmulighederne er mod betaling. Du har mulighed for at tilvælge overnatning på CABINN Vejle, BB Hotel Vejle og en skole i nærheden. På skolen skal du selv medbringe madras og sovepose.

Der er morgenmad med i prisen ved alle overnatningssteder.

DFU kan stå for at booke din overnatning, hvis du tilmelder dig under fortilmeldingen. Vi kan dog ikke garantere, at dit ønske kan opfyldes, men i det tilfælde finder vi et alternativ, der er mindst lige så godt. Du kan til hver en tid selv stå for din overnatning.

Tilmelder du dig ved sentilmeldingen, skal du selv stå for at booke overnatning, såfremt du ikke vil sove på skolen.

Priserne er som følgende:
CABINN Vejle to nætter
Enkeltmandsværelse: 1178 kr.
Tomandsværelse: 1610 kr.*
Tremandsværelse: 2180 kr.*
Firemandsværelse: 3140 kr.*

CABINN Vejle en nat:
Enkeltmandsværelse: 589 kr.
Tomandsværelse: 805 kr.*
Tremandsværelse: 1090 kr.*
Firemandsværelse: 1570 kr.*

BB Hotel Vejle pr. nat
Enkeltmandsværelse: 490 kr.
Tomandsværelse: 670 kr.*
Tremandsværelse: 850 kr.*
Firemandsværelse: 990 kr.*

Overnatning på skole
En nat: 10 kr.
To nætter: 20 kr.

* Prisen er værelsets fulde pris, og derfor er det kun én person, der skal betale værelset. Vedkommende, der køber værelset, står selv for at fylde værelset op.

Ønsker du hjælp til at finde personer at dele værelse med, kan det ske i facebookbegivenheden eller ved at skrive til mail@dfungdom.dk.

Hvordan påvirker jeg DFU’s politik og vedtægter?
Ønsker du at være med til at udvikle DFU’s politik? Eller vil du være med til at bidrage til landsorganisationens vedtægter? Så har du mulighed for at kæmpe for dine politiske og organisatoriske mærkesager til årsmødet!

Årsmødet vedtog i 2018 et nyt politisk program, som du kan læse her: https://dfungdom.dk/politik/

Du har mulighed for at sætte dit præg ved at indsende ændringsforslag samt politik til Arbejdsprogrammet 2019 ind til afstemning på årsmødet. Du skal sende dine ændringsforslag til mail@dfungdom.dk senest d.10. marts 2019.

Hvad skal jeg gøre nu?
Nu skal du skræddersy din pakke og tilmelde dig her: https://dfungdom.nemtilmeld.dk/21/

Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe på 21 93 00 93 eller skrive på mail@dfungdom.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Sted

Arresten Mad & Bar
Klostergade 1
Vejle, 7100 Danmark
+ Google Map